Weg met repetitieve taken.

We kennen het allemaal: domme taakjes of eindeloze excels met informatie die nooit meer opnieuw gebruikt wordt. Soms gebruik je 5 programma’s voor 1 taak, terwijl je dat allemaal in 1 plek zou kunnen. 97% van deze problemen kan je oplossen met een ERP-systeem of met digitale automatisatie.

De tijd van dure ERP's is over.

De grote namen in ERP’s zoals Microsoft Dynamics, Salesforce en zo verder liggen meestal buiten het budget van KMO’s. Nochtans is een ERP of automatisatie programma niet te missen in een groeiend of stagnerend bedrijf. Door onze technologische vooruitgang, vonden we het perfecte concept om ERP betaalbaar te maken voor wie het echt nodig heeft. Denk aan een terugverdientijd van 6 tot 18 maand. 

Digitale Automatisatie

Alreeds gedigitaliseerd? Schitterend. Gemiddeld kan je tot 65% van je digitale taken automatiseren. Er komen steeds meer tools uit die je kunnen helpen in een bepaald proces, maar het is belangrijk om deze processen met elkaar te linken. Denk aan een CRM op maat, of kleine digitale automatisaties. Daarbij kunnen wij je helpen.

Digitale Automatisatie voor jouw KMO

In 2023 kan je makkelijk 3/4e van jouw personeel vervangen of repositioneren met digitale oplossingen. Pilli bereikt dit aan de hand van digitale automatisering en/of Enterprise Resource Planning.

Tijd voor optimalisatie