advertentievideo • bedrijfsvideo • shortform video's • muziekvideo • TV-reclame • Employer Branding Video's •

ARhus: #HACK

by Arthur Zwartjes

Om de jeugdorganisatie #HACK van Stad Roeselare en ArHus te promoten.

FAQ

vraag ons eender wat

Een ervaren cameraman met hoogwaardige apparatuur kost gemiddeld € 600-700 per dag. Voor deskundige videomontage en editing rekenen we doorgaans € 400-500 per dag. Bij het plannen van een gemiddelde videoclip, waarbij 1/3 van de tijd wordt besteed aan opnamen en 2/3 aan montage, variëren de kosten tussen € 1400-1700 voor een volledige dag productie.

Overweeg je meerdere korte video’s op één draaidag te filmen? In dat geval dalen de kosten per video aanzienlijk tot slechts € 175-200 per video bij het opnemen van bijvoorbeeld 8 video’s van circa 30 sec. tot 1 minuut. Het is vaak rendabel om te onderzoeken of meerdere video’s gelijktijdig kunnen worden opgenomen. Voor dergelijke scenario’s waarin meer dan één film wordt opgenomen, is een helder script en draaiboek van essentieel belang. Een grondige voorbereiding staat garant voor succes. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor hoogwaardige videoproducties binnen je budget.

Wij hebben 2 soorten video editors: cinematische editors (high-end business video’s) en social media editors. Respectievelijk kosten ze €80 en €40 per uur.

Voor de beste prijs/kwaliteit video ga je als bedrijf best voor een volledige Pilli-campagne. Hier kan je die campagne makkelijk zelf configureren!

De prijs van een cinematische bedrijfsvideo loopt snel op tot €3750,-

Bij Pilli.be kan je ook budgetvideo’s aanschaffen, waar je de investeringsprijs makkelijk halveert. 

Wil je all-in gaan en extreem uitpakken met jouw bedrijfsvideo? Dan reken je best op een investering vanaf €10.000,- 

Social Media video’s kan je doorgaans al verkrijgen vanaf €100,- 

Het is natuurlijk te zien welke soort video je wilt, en hoe groot je wilt gaan met de productie.

Bij Pilli.be werken wij meestal vanuit een cinematische bedrijfsvideo, die we dan indelen in kleineere social media video’s. Tijdens de draaidag shooten we ook verticale video’s, doen we interviews met collega’s, en zo verder. Op die manier heb je zoveel mogelijk content op 1 dag!

Passend. Professioneel. Presterend.