Ontstaan van Pilli

Pilli onstond met de missie om Vlaamse bedrijven te optimaliseren en sterker in hun schoenen te zetten op zowel nationaal als internationaal vlak. Europa ervaart steeds minder macht op de wereldeconomie, en Pilli wilt dit tegengaan door Vlaamse bedrijven structureel te verstevigen, duurzamer te maken en eventueel te internationaliseren. 

Waarvoor staat Pilli?

Pilli is een oud-Engelse term voor een nobelman of -vrouw. Onze methodologie zit vooral in het zorgen dat onze klanten gezien worden, in een moeilijke omgeving. Waar het moeilijk is om op te vallen, zorgt Pilli voor een mooie campagne om je te laten schitteren. 

Pilli Pilli?

Daarnaast refereren we ook graag naar het kruid genaamd Pili Pili, waaruit we graag onze zin gebruiken: Spice up your marketing & business. We doen onze zaken niet op de traditionele manier, maar eerder op de out-of-the-box manier die cruciaal is in de 21e eeuw. 

Wat doet Pilli precies?

Naast overall Business Consulting, zijn we vooral gespecialiseerd in kick-ass marketing en PR. Heb je hulp nodig bij lead generation, operationele processen of zelfs customer care? 1 adres: Pilli. We werken niet uitsluitend op maandbasis, maar ook projectmatig of custom-made.

Warre Vandoorne

Zaakvoerder

Een allergie aan vis & inefficiëntie. Gespecialiseerd in Lead Generation, Optimalisatie van Business Processen en Positionering.

Zin in verandering?