Domineer Google met een optimale combinatie van SEO en SEA

Op zoek naar zichtbaarheid en leads via Google? Pilli is gespecialiseerd in Google Adwords Lead Generation met de meest optimale conversieratio’s.

SEA Budgetteren, Geniaal.

Veel bedrijven gebruiken SEA als een dump van hun resterend marketing budget. Met de juiste aanpak genereer je de goedkoopste leads met Google Ads. Target de juiste personen, op de juiste zoektermen en op het juiste moment. 

SEA

SEA, ook wel Search Engine Advertising, is een krachtige channel om potentiële klanten te bereiken. Wanneer potentiële klanten (leads) reeds op zoek zijn naar het soort product dat u aanbiedt, richten wij hun aandacht op jouw website.

Laagste Conversiekost

Na jaren ervaring met Adwords & Google opleidingen, kennen onze SEA experts Google vanbinnen en vanbuiten. Met een grondige competitieanalyse, keyword analyse en doelpublieksanalyse bereiken wij steeds conversiekosten waar andere bedrijven van dromen. 

Snelle Start

Door onze uitgebreide ervaring, kunnen wij SEA campagnes oprichten in minder dan 2 weken. Vanaf dag 1 zullen er leads binnenrollen, na 2 weken rollen ze binnen voor de laagste conversiekost. 

SEO Copywriting

Copywriting is de cruciale factor in lead-generation. 1 goed geformuleerde zin kan genoeg zijn om een lead te overtuigen. Belangrijke factoren hierbij zijn psychologie, creativiteit en uiteraard schrijfkunsten.

Content voor je klanten

Search Engine Optimalisation draait lang niet meer rond keywords of alt-tags en andere technische zaken. SEO draaide in 2022 helemaal om, en slechts enkele marketing bureaus realiseren dit. Het algoritme van Google zit nu zo goed in elkaar, dat er enkel zeer goede en bruikbare content een hogere plaats in rankings zal verdienen. 

Tone of Voice

Door de aanpassing van Google’s algoritme, komen allerlei andere zaken bovenop de technische aspecten van SEO. De technische aspecten moeten hoe dan ook in orde blijven, maar we zien een heel belangrijke trend zich ontwikkelen. Lees er meer over in ons artikel.

Ranken als een pro met SEO.

Naast SEA is een goed onderbouwde SEO ook belangrijk. 

Gratis Introductie Meeting