Waarom marketing nóg belangrijker wordt in 2024

Met 2023 bijna achter de rug, kunnen we al vooruitkijken naar wat 2024 kan brengen. We probeerden het economische landschap zo goed mogelijk te projecteren voor Vlaamse & Internationale bedrijven. 

Economische ontwikkelingen

Angst spreiden is nooit de bedoeling, maar het is belangrijk dat bedrijven klaar zijn voor de economische ontwikkelingen in 2024. Steeds meer bedrijven zullen kampen met hogere kosten, lagere omzet en uiteindelijk financiële problemen. Dit gebeurt uiteraard voornamelijk voor bedrijven die zich niet voorbereiden voor de grote veranderingen. Marketing & Automatisatie kan hier het verschil maken tussen jouw bedrijf laten groeien of jouw bedrijf op glad ijs te laten bewegen. 

Steeds sterkere competitie

Sterke competitie mag geen reden voor angst zijn voor jouw bedrijf. Geen reden tot paniek als jouw onderneming sterk gepositioneerd staat, goeie branding heeft en jouw potentiële klant weet wat je te bieden hebt. Een sterke website, social media présence en goeie mond-tot-mond reclame zijn de belangrijkste aspecten die hierin meespelen. 

Nooit waren de markten zo flexibel en wispelturig

Ondernemers die hier en daar met aandelen bezig zijn kunnen hier zeker over meepraten. De wereldeconomie was nog nooit zo onvoorspelbaar. Velen zien ‘marketing’ als een dump voor verspilbaar budget, terwijl marketing een terugvalspunt is in moeilijke tijden. Zowel het top-of-mind principe, thought leadership en online leads genereren zal in 2024 enorm belangrijk zijn. 

Omdat je outstanding marketing verdient.

Omdat marketing & strategie onze passie is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij hebben 2 nieuwsbrieven

tips & tricks

quotes